Losev

Valide Sultan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Beyaz Bayrak aldı

Videoyu Aç Valide Sultan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Beyaz Bayrak aldı
A
a

Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Beyaz bayrak" aldı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından denetim sonucunda, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Beyaz bayrak" almaya hak kazandı.
 
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile birlikte “Beyaz bayrak” almaya hak kazanan Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.
 
Elde ettikleri başarıdan ötürü Okul Müdürü Mahmut Bulduk’a teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan’da başarının artık bir gelenek haline geldiğini söyledi.
 
Alınmaya hak kazanılan Beyaz bayrağın 3 yıl boyunca geçerli olacağını kaydeden Yüzer, “Sağlıklı nesillerin sağlıklı ortamlarda yetişebileceklerini ifade ederek; "Beyaz bayrak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yapılan protokol kapsamında belirlenen bir statüdür. Bu anlamda yapılan değerlendirme neticesinde ilçemiz Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. Bu konuda emeği geçen okul yöneticilerimizi ve değerli çalışanlarını tebrik ediyorum. İnşallah elde edilen bu başarı diğer okullarımıza da örnek olacaktır.” Diye konuştu.
 
Okul Müdürü Mahmut Bulduk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüzer’e okulu adına teşekkürlerini iletti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.