Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da 37 Farklı Kurs İçin Kayıtlar Başladı

Videoyu Aç Tatvan'da 37 Farklı Kurs İçin Kayıtlar Başladı
A
a

Tatvan Belediyesi, Tatvan Halk Eğitim Merkezi ve Kaymakamlık işbirliği ile hobi, kişisel eğitim, spor ve meslek edindirme amaçlı 37 farklı kurs için başvurular başladı.

Tatvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Tatvan Belediyesi Bilgi Evi ve Tatvan Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ve Spor salonlarında olmak üzere 3 merkezde toplamda 37 branşta verilecek kursların kayıtları Tatvan Belediyesi Bilgi Evi ve Tatvan Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kadınlar için açılacak Filografi, İğne oyası, El nakışları, Ahşap boyama, Giyim mefruşat, Kokulu taş, Kutu tasarım – geri dönüşüm, Tel kırma ve Kur’an-ı Kerim kurslarından oluşurken,

Karma Kurslar: Mey, Piyano, Popüler Gitar, Ritim, Bağlama, Halk Oyunları, Ön Muhasebe, İlk Yardım, Yerel Yönetimlerde Zabıta ve Destek Hizmetleri, Suda Canlı Kalma Teknikleri, Satranç, Zeka Oyunları, Robotik Kodlama ve Bilgisayar kurslarından oluşmaktadır.

Halk oyunlarında ise Konservatuarlı ve Anadolu Ateşi hocaları eşliğinde Ege Yöresi/Zeybek, Karadeniz Yöresi/Horon, Doğu ve Güneydoğu Yöresi/Halay, Akdeniz Yöresi/Teke, - Trakya Yöresi/Karşılama, İç Anadolu Yöresi/Kaşıklı Oyunlar, Kafkas, Azeri, Gürcü vb. alt oyun kursları açılacaktır.  

Spor Kursları ise Taekwondo, Judo, Hentbol, Voleybol, Basketbol, Güreş Minikler, Masa Tenisi (10-12 yaş), Kick Boks, Muay Thai, Tenis (10-12 yaş) ve Atletizm kurlarından oluşuyor. Kurslara başvuru için son tarih 30 Eylül 2021 Perşembe günü. Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde açılacak olan kurslar ücretsizdir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.