Losev

Tatvan ESO tarafından 180 kişilik girişimcilik kursu

Videoyu Aç Tatvan ESO tarafından 180 kişilik girişimcilik kursu
A
a

Tatvan Esnaf Sanatkârlar Odası ve KOSGEB işbirliği ile toplamda 30 kişilik 6 etap olarak 180 kişilik girişimcilik kursu açılacak.

KOSGEB Bitlis İl Müdürlüğü binasında yapılan imza töreninde konuşan Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin şunları söyledi;
 
“Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl 300 kişilik girişimcilik kursu açarak Türkiye’nin sayılı ilçeleri arasına girmeyi başarmıştık. Nasip olursa bu yılın başında da 6 etap olacak şekilde 180 kişilik girişimcilik kursu anlaşmasını KOSGEB ile imzalamış bulunmaktayız. Üç gün içerisinde başvurularımızı alıp birinci etap kursumuzu hafta sonu açmayı hedeflemekteyiz. Bu yıl ilk defa Genç, Bayan ve engelli girişimcilere pozitif ayrımcılık uygularken, devlet memurları, mükellefler, 50 yaş üstü şahısları girişimcilik kursuna dâhil etmeyeceğiz. Şimdiden tüm girişimcilerimize başarılar dilerken, iş hayatlarında kolaylıklar dilerim.
 
Düzenlenen imza törenine Tatvan Eso Başkanı Emrullah Tekin’in yanı sıra KOSGEB Bitlis İl Müdürlüğüne vekalet eden Siirt İl Müdürü Ömer Erkılıç katıldı.
 
Kursların detayları şu şekilde;
 
‘’Kurs başvuruları 3-4-5 Şubat tarihlerinde alınacak. Birinci etap kurs 6 Şubat’ta başlayacak. Her bir kurs süresi 12 gün olacak. Genç, bayan ve engelli girişimcilere pozitif ayrımcılık uygulanacak. Devlet memurları, mükellefler, 50 yaş üstü şahıslar girişimcilik kursuna dâhil edilmeyecek.’’

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.