Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan TSO Avrupa Standartlarında mevcut puanını arttırdı

Videoyu Aç Tatvan TSO Avrupa Standartlarında mevcut puanını arttırdı
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimi, 04.10.2021 Pazartesi ve 05.10.2021 Salı günleri gerçekleşmesi sonucunda yeni dönem için denetim sürecini başarıyla tamamlayarak mevcut puanını arttırdı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında; Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimi, 04.10.2021 Pazartesi ve 05.10.2021 Salı günleri  gerçekleştirildi.

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, Türk Loydu Vakfı Başdenetçisi Ayşenur Atay tarafından gerçekleştirilen denetim 04-05 Ekim tarihlerinde Odamız hizmet binasında yapıldı.

2 Ana Başlık ve 13 Alt Başlıktan oluşan denetim öğeleri kapsamında Odamızın tüm birimleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen akreditasyon standartlarına uygunluk bakımından denetlemeye tabi tutuldu. 

Akredite Oda unvanını ilk kez aldığı 2020 yılından bu yana üyelerine bu standartlara uygun hizmet veren Odamız, yeni dönem için denetim sürecini de başarıyla geçirip mevcut puanını arttırdı. 

Gerçekleşen denetim sonrasında Ayşenur Atay yaptığı açıklamada, “Önceki döneme kıyasla büyük değişiklikler görmek, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın özellikle pandemiye rağmen geçirdiği değişim ve gelişime şahit olmak bizleri mutlu etti. Bu doğrultuda da Odanın mevcut puanı artış gösterdi” dedi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Adabağ; TATSO’nun Akreditasyon sistemi gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiğini vurgularken, Akredite Oda olmak, Avrupa’nın en iyi hizmet sunan seçkin Odaları ile aynı sınıfta yer almak anlamına geldiğini belirtti. Başkan Adabağ, bu kapsamda yapılan çalışmalarda emek veren tüm personele Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunarken,” TATSO’nun hizmet kalitesini ve çeşitliliğini arttırmak ve hizmet standartlarımızı her geçen gün daha yukarılara taşıyarak üyelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Akreditasyon denetimine, Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Adabağ, Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, Genel Sekreter Mücahit Diksin, Genel Sekreter Yardımcısı Mümtaz Arslan, Akreditasyon Sorumlusu Tuba Demir, Ticaret Sicili Müdürü Nezahat Çalışkan, Ticaret Sicili Memuru Erdal Gül, Hizmetli Memurlar Metin Güngör ve Nafiz Baran katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.