Losev

Tatvan'da 4 yıldızlı otelin açılışı yapıldı

Videoyu Aç Tatvan'da 4 yıldızlı otelin açılışı yapıldı
A
a

Tatvan ilçesinde hizmete giren 4 yıldızlı otelin açılışını Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu yaptı.

Açılış törenine katılan Vali Ustaoğlu, otel sahibi İzzettin Güngör'den otel hakkında bilgi aldıktan sonra yeni açılan otelin, hem bölge hem de ilçe açısından önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Vali Ustaoğlu, Bu tesis 4 yıldızlı ve 90 yatak kapasitelidir. Bölgemizin ihtiyaç duyduğu turizm altyapısında yatak sayısının arttırılması bizim için önemli. Böyle tesisler bu bölge için önemli. Tabi böyle tesisler bu bölge açısından önemlidir. Her zaman söylüyorum; bölgemizde huzur, emniyet, güven arttıkça gerek bu bölgede gerekse dışarıda, özellikle komşumuz olan İran'dan turizm açısından çok önemli potansiyele sahip olan bu ilimize ziyaretlerin olacağını, turların düzenleneceğini hepimiz biliyoruz. İnşallah bu tip mekanlar ilimizde yaygınlaştıkça, bu tarihi ve kültürel misyonu çok köklü ve derin geçmişi olan ilimizin tanıtımında çok önemli katkılar sağlayacaktır. Bu vesileyle tesisimizin ilimiz açısından, ilçemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlimizin istihdamına da ayrı bir katkı sağlayacaktır

Açılışa, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, ilçede bulunan kamu kurumlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Kaynak : advertising

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.