Losev

İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İrem Toprak TEOG’da Türkiye birincisi oldu

Videoyu Aç İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İrem Toprak TEOG’da Türkiye birincisi oldu
A
a

Tatvan İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi İrem Toprak, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Binlerce öğrencinin ter döktüğü TEOG sınavını büyük başarı ile geçerek ilçeye Türkiye birinciliği gururunu yaşatan İrem Toprak, başarı sevincini İlçe Kaymakamı Murat Erkan ile paylaştı. İlçenin eğitimdeki gururu olan İrem Toprak’ı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve öğretmenleriyle birlikte makamında kabul eden Kaymakam Erkan, elde ettiği başarıdan ötürü İrem Toprak’ı ve milli eğitim camiasını tebrik etti.
 
Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Kaymakam Erkan, “İlçe olarak eğitimdeki başarı çıtamızı daha da yükseltmek için bu yılki eğitim – öğretim dönemi başında TEOG İzleme Komisyonu kurduk. Kurmuş olduğumuz bu komisyonumuz köy okullarımız başta olmak üzere tüm okullardaki başarının artması için gerekli tüm çalışmaları yapmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde ilçemiz TEOG sınavında Türkiye ortalamasını yakalama başarısını göstermiştir. Bu gün de bu disiplinli ve kararlı çalışmaların meyvesini Türkiye birinciliği olarak aldık. Eminim ki kızımız İrem Toprak’ın elde etmiş olduğu bu başarı ilçemizdeki diğer öğrencilere de örnek olacaktır. Bu vesile ile başarının asıl mimarı öğrencimiz İrem Toprak’ı elde ettiği bu büyük başarıdan ötürü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca başarıda katkısı bulunan başta ailesi, öğretmenleri ve milli eğitim camiamıza da teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Eğitimde ilerlemenin yolunun sonuçlardan değil, olayın temeline inerek sebepleri ortadan kaldırmaktan geçtiğini ifade eden Erkan, “Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için sonuçlara takılıp kalmamız, olayın temeline inerek sebepleri ortadan kaldırmamız gerekir. Bu nedenle özellikle öğrencilerimizin başarısı anlamında çok ciddi çalışmalar yürüttük. Tüm öğrencilerimizi bire bir takibe aldık ve her öğrencimizi ayrı ayrı değerlendirerek, daha başarılı olmaları noktasında gerekli takviyeleri yaptık. Bu günde bunun bir sonucu olarak TEOG’da bir Türkiye birinciliği ve nice başarılı sonuçlar elde ettik. İnşallah bu başarılar bizim eğitimde ki başarımıza daha da etki edecek ve öğrencilerimiz her geçen gün başarı çıtasını daha da yükselteceklerdir. Ben bu vesile ile başarının mimarı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve milli eğitim camiamıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Şeklinde konuştu.
 
Öte yandan, Kaymakam Murat Erkan, TEOG’da Türkiye birinciliği elde ederek ilçemizi büyük bir başarı gururu kazandıran İlçemiz İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi İrem Toprak’ı altınla ödüllendirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve bazı öğretmenleri de göstermiş oldukları gayret ve başarıdan ötürü başarı belgesi ile taltif etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.