Losev

Bitlis’in gururları 10 madalya ile geri döndü

Videoyu Aç Bitlis’in gururları 10 madalya ile geri döndü
A
a

Antalya’da 8 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılan Türkiye Açık Kickboks Turnuvası’na katılan Bitlis’in gururu genç kickboks sporcuları 7 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya ile geri döndü.

Türkiye Açık Kickboks Turnuvası’na 81 ilden toplam bin 340 sporcu katılım gösterdi. Bitlis’ten ise 10 sporcu katıldı. Bitlisli sporcular müsabakalarda 7 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Bitlis’in gururu olan genç sporcular 10 madalya ile memleketlerine geri döndü.

Bu güzel başarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kick Boks ve Muay Thai Bölge Başkanı Ömer Uğur, bin 340 sporcu arasından 7 altın madalya ile dönmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Aynı zamanda Bitlisli sporcuların antrenörü olan Ömer Uğur,

8 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında, 81 ilden bin 340 sporcunun katılımıyla Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kickboks Turnuvası’na biz de Bitlis’ten 10 sporcu ile katıldık. Sporcularımızdan Mehmet Yalçın ile Abdulselam Kurt lowkick ve fulcontack dallarında birincilikler elde etti. Bu sporcularımızın her biri 2’şer altın madalya aldı. Bununla beraber Hasan Eripek, Turgut Dağdağan ve Uğur Kural da birincilik elde edip altın madalya aldı. Aynı zamanda 3 sporcumuzdan ikisi bronz, biri de gümüş madalya aldı. Sporcularımız bu başarıyı elde edebilmek için aralıksız çalıştı ve Antalya’da 81 il arasında Bitlis’imizi en güzel şekilde temsil etti. Bizi yalnız bırakmayan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bilal Elkatmış’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, başarından dolayı sporcularımızı da tebrik ediyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.