Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde 400 sporcu yetişiyor

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde 400 sporcu yetişiyor
A
a

Tatvan Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Tatvan Belediyesi Spor Kulübü, 7 farklı branşta sporcu yetiştirmeye ve turnuvalara katılmaya devam ediyor.

Judo, güreş, taekwando, voleybol, basketbol, hentbol ve masa tenisi branşlarında 11 antrenör ve 400 e yakın sporcusu ile turnuvalara katılmaya devam eden Tatvan Belediyesi Spor Kulübü hızla büyümeye devam ediyor. 

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani,‘Tatvan’da sportif faaliyetlerde bulunmak, gençleri farklı spor dallarıyla buluşturmak amacıyla kurduğumuz spor kulübümüz gün geçtikçe büyümeye ve başarılar elde etmeye devam ediyor. Kısa süre içerisinde Tatvan ‘da 400’ün üzerinde sporcuya ulaştığımız kulübümüz şuana kadar 40’ın üzerinde müsabakaya katılıp onlarca madalya ve birincilik elde etti. Masa Tenisi takımımız bölge şampiyonasında çiftlerde ve teklerde Türkiye finallerine kalarak büyük bir başarıya imza attılar. Güreşçilerimiz ulusal müsabakalarda aldıkları madalyalar finale katılma başarısı gösterdi. Okul Sporları Bölge Şampiyonasında ise 57 kg da sporcumuz şampiyon oldu. Muş ilinde düzenlenen Basketbol müsabakasında U16 grup birinciliğini aldık. Gençler Masa Tenisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında sporcularımız 48 takım arasından 3.üncü oldu. Tekvando branşımızda Spor Kulübümüz ilk defa Uluslararası müsabakalara katıldı. Judo da ulusal düzeyde madalyalar kazandık. Sporcularımız arasından Milli takımlarımıza sporcular gönderdik. Şubat ayı içerisinde ise 13 farklı müsabakaya ve şampiyonaya katılım sağlayacağız. 

Tatvan’daki bütün spor kulüplerini tek çatı altında toplayarak spora ve sporcuya destek olduklarını söyleyen Başkan Geylani,” Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim en değerlilerimizdir. Onlar için ne kadar hizmet yapsak az olur. Tatvan’ımızı hem sosyal hem kültürel hem de sportif faaliyetlerde bölgede söz sahibi yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Kurumlarımız ile ortak çalışarak Tatvan’ımızı bir spor ve sporcu şehri yapacağız. İlçemize bu gururu yaşatan başta sporcularımıza, antrenörlerimize, Geçlik Spor Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.