Losev

Nurcihan Ekinci Türkiye Şampiyonu oldu

Videoyu Aç Nurcihan Ekinci Türkiye Şampiyonu oldu
A
a

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Nurcihan Ekinci Ankara ilinde düzenlenen Para Taekwondo Milli Takım seçmelerinde 58 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo takımında yer alan Nurcihan Ekinci, Ankara ilinde düzenlenen Para Taekwondo Milli Takım seçmelerinde 58 kiloda tek tek rakiplerini eleyerek Türkiye şampiyonu oldu.

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü’nün kısa süre içerisinde büyük başarılara imza attığını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada, ‘Geldiğimiz gün Tatvan’ı bir spor kenti haline getireceğiz dedik. İlk işimiz belediyemiz bünyesinde spor kulübünü kurduk. Kısa süre içerisinde yüzlerce genç sporcumuz ile her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Yakın zaman içerisinde yapılan müsabakalarda bir çok sporcumuz derece alarak kentimizin adını duyurmaya başladı. Amacımız Tatvan’ı sporun ve sporcunun merkezi haline getirmek. Buradan dereceye giren sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Ayrıca kulübümüzde faaliyet yürüten hocalarımızı da tebrik ediyorum. Halkımızdan isteğimiz çocuklarını spor ile buluşturmalarıdır’ dedi.

Kazandığı şampiyonluğu Tatvan’a armağan eden Tatvan Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcusu Nurcihan Ekinci ise yaptığı açıklamada, ‘Bize bu imkanı sunan ve güvenen belediye başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Elde ettiğimiz şampiyonluk ile 31 martta Hırvatistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandım. Spor konusunda beni destekleyen başta ailem olmak üzere herkese tekrardan teşekkür ediyorum’ dedi.

Kurulduğu günden bu yana kısa sürede büyük başarılara imza atan Tatvan Belediyesi Spor Kulübü farklı branşlarda müsabakalara devam ediyor.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.