Losev

Murat Ak Tatvan İlçe Spor Müdürlüğü'ne Atandı

Videoyu Aç Murat Ak Tatvan İlçe Spor Müdürlüğü'ne Atandı
A
a

Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Ak, Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde uzun yıllar beden eğitimi öğretmenliği, idarecilik ve Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinde bulunan Murat Ak, vekaleten görevlendirildiği Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde göreve başladı.

Çalıştığı kurum ve görevlerde halkı ve gençleri sporla buluşturmak için ellerinden gelen çabayı gösteren Murat Ak, spor faaliyetleri alanında Tatvan’da güzel çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Tatvan Kapalı Spor Salonu’ndaki kursları ziyaret eden ve spor faaliyetleri ile ilgili çalışmaları inceleyen Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Ak, kurlar hakkında bilgi vererek şunları söyledi;

Vatandaşları ve özellikle gençlerimizi sporla buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda açmış olduğumuz voleybol, hentbol, tekvando, atletizm, basketbol, kick boks, muay thai, futbol ve judo kurslarımız devam ediyor. Ayrıca, Polis Meslek Eğitim Merkezi sınavlarına katılacak gençler ve beden eğitimi öğretmenliği sınavlarına hazırlanan öğrenciler burada açılmış olan kurslardan faydalanıyor. İnşallah, ilçemizde spora katılım sayısını daha çok fazlalaştıracağız.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.