Slayt Gösterisi
Losev

BEÜ'de yeni bölüm ve programlar açıldı

Videoyu Aç BEÜ'de yeni bölüm ve programlar açıldı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi eğitim kalitesini yükseltmeye dönük çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda BEÜ'de yeni bölüm ve programların açılmasına karar verildi.

Bitlis Eren Üniversitesinde yeni bölüm ve programların açılması teklifinin Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilmesi ile Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde Psikoloji Bölümü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Aşçılık Programı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı açılması uygun görüldü.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, yeni açılan bölümlere ilave olarak başka bölümlerin de açılması için çalışmaların devam ettiğini ve en kısa zamanda yeni bölüm ve programların açılacağına inandığını söyledi. Yeni açılan bölümlerin Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyen Rektör Yardım, yeni bölüm ve programlar açarken Ülkemizin, bölgemizin ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte ve öğrencilerimizin ilgi gösterdiği meslek dalları olmasını dikkate aldıklarını ifade etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.