Losev

Rektör Elmastaş, BEU Tercih Tanıtım Standını Ziyaret Etti

Videoyu Aç Rektör Elmastaş, BEU Tercih Tanıtım Standını Ziyaret Etti
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, üniversite adaylarına yönelik düzenlenen tercih tanıtım etkinliği kapsamında Tatvan Yaşam AVM’de kurulan Tercih Tanıtım Standını ziyaret etti.

Üniversite adaylarının eğitim olanakları hakkında bilgi alabilecekleri ve sorularını doğrudan yöneltebilecekleri bir platform olarak hizmet sunan tanıtım standı ziyareti sırasında Rektör Elmastaş, öğrencilerle bire bir ilgilenerek onların tercih sürecinde karşılaştıkları sorunları dinledi. 

Bitlis Eren Üniversitesi'nin akademik programları, sosyal etkinlikleri, kampüs yaşamı ve üniversitenin öğretim kadrosunun niteliği ile öğrencilere sunulan destek olanaklarından bahs eden Rektör Elmastaş, üniversite adaylarına yönelik tercih sürecinin önemine değinerek, kişisel ilgi ve yeteneklerin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. Adaylara, kendilerini en iyi şekilde geliştirebilecekleri, hedeflerine uygun bir üniversite seçmeleri konusunda önerilerde bulundu.

Tercih-Tanıtım Standı, üniversitenin tanıtımının yanı sıra üniversite adaylarına daha iyi tercih yapma imkanı da sunuyor. Stand, Tatvan Yaşam AVM giriş katında 8 Ağustos 2023 tarihine kadar hizmet verecek.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.