Losev

BEÜ ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Videoyu Aç BEÜ ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında akademik ve bölgesel kalkınma odaklı işbirliği protokolü imzalandı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ile Minan Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci Elçi tarafından İmzalanan protokol, Bitlis Eren Üniversitesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında eğitim-öğretim, akademik faaliyetler ve kültür-sanat etkinlikleri konusunda işbirliğini kapsıyor.

İmzalanan protokol ile sağlanan işbirliği kapsamında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne bağlı Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, İstanbul Devlet Konservatuarı, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Yüksekokulu ve Bitlis Eren Üniversitesi’ne bağlı Güzel Sanatlar Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümleri arasındaki yükseköğretim kalite güvence çalışmaları kapsamında bölüm/program ölçeğinde kurumlar arasında karşılıklı olarak eğitim-öğretim, araştırma, toplum yararına hizmetler ve yönetim başlıklarında gerçekleştirilecek akademik faaliyetler, güzel sanatlar ve etkinlikler gibi çalışmaların planlanması, yürütülmesi ve değerlendirmesi gibi süreçlerin etkin yönetimi yer alıyor.

Bitlis Eren Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında imzalanan protokol, ayrıca her kademede öğretim elemanları ve öğrenci değişimi, ortak bilimsel proje ve faaliyetlerin yürütülmesi ve kültür-sanat etkinliklerinde işbirliğine gidilmesi hususlarını da içeriyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.