Losev

Mutki'de eğitim başarısı hız kazanıyor

Videoyu Aç Mutki'de eğitim başarısı hız kazanıyor
A
a

Mutki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu, ilçe ve bağlı köylerinde çok çalışkan ve başarılı öğrencilerin olduğunu söyledi.

Leventoğlu, ilçede eğitimde zor şartlarda büyük işler başarıldığını kaydetti.
 İlçede çok zeki çocukların olduğunu, yatılı okullara başlarken Türkçe dahi konuşmayı bilmeyen çocukların, 4 yıllık eğitim sürecinden sonra fen liselerini kazanacak düzeye geldiğini belirten Leventoğlu, şöyle konuştu:

"İlçede çok zeki çocuklarımız var. Okula başlayan çocuklarımıza, her branşta öğretmenlerle etüt destekli programlar yapıyoruz. Özellikle öğrencilerimizin eğitim kalitesini artırmak için öğrencileri öğretmenlere zimmetliyoruz. Öğretmen, zimmetine aldığı öğrencinin eğitim kalitesinden sorumludur. Onun eğitim kalitesini artırmak adına TEOG sınavları başta olmak üzere diğer sınavlarda başarılı olmaları için çaba sarf ediyor."

Olumsuz coğrafi koşullar ve sert kış şartlarına rağmen taşımalı eğitimde sıkıntı yaşamadıklarını, kız çocuklarının okula kazandırmak için aileleriyle sağlıklı iletişim kurulduğunu vurgulayan Leventoğlu, eğitim kalitesi ve okuma yazma oranının her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.