Losev

Kur'an Kursu ve Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Videoyu Aç Kur'an Kursu ve Yaz Okulu Kayıtları Başladı
A
a

Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından kız ve erkek öğrencilere yönelik açılan yaz okulu ve Kur’an-ı Kerim kursları için kayılar başladı.

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek ve açılan kurslardan istifade etmeleri için son kayıt tarihi olan 23 Haziran'a kadar kayıt yapmaları gerektiğini belirten Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, açılacak olan kursların yaz boyunca devam edeceğini söyledi.

Kurs kayıtlarının 16 - 23 Haziran 2014 tarihleri arasında alınacağını kaydeden Taşcan, "Kayıt yaptırmak isteyenler Tatvan İnsan-Der'e ya da derneğimizin iletişim numaraları olan 0434 827 2010 – 0542 223 21 88 telefon numaralarında iletişime geçebilirler.

Kurslarımız yaz boyunca devam edecektir. Bu kursları açmamızdaki en büyük neden, öğrencilerin yaz boyunca tatillerinin en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak. Bunun yanında dinimizin ilk emri olan 'oku' emrinden yola çıkarak onlara Kur'an-ı ve güzel ahlakı öğretmektir. Öte yandan dernek olarak Kur'an-ı Kerim'i sevdirerek öğretme gayreti içerisindeyiz. Çünkü derneğimizde öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim'i öğretmenin yanında aynı zamanda eğlenmek amaçlı çeşitli oyunlar, okuma etkinlikleri, doğa gezileri yapmaktayız.

Öğrencilerimizin yaz tatilinde olduğunun bilincinde olarak dinlenmelerini hedeflemekteyiz" diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.