Bitlis Eren Üniversitesi'nden Filistinli Anneler için Destek Kermesi Bitlis Eren Üniversitesi'nden Filistinli Anneler için Destek Kermesi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 11'inci Uluslararası Arapça Yarışmaları'nın il finali,Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde gerçekleşti. Yarışma, İmam Hatip Ortaokulları arasında şiir okuma yarışması, İmam Hatip Ortaokulları arası şarkı yarışması ve İmam Hatip Liseleri arası şiir okuma yarışmalarını kapsadı.

İmam Hatip Ortaokulları arası şiir okuma yarışmasında Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Ortaokulu'ndan Halime Ravza Erol, şarkı yarışmasında İbrahim Karaoğlanoğlu İmam Hatip Ortaokulu'ndan Amine Ravza Yayla, İmam Hatip Liseleri arası şiir yarışmasında ise İhlasiye İmam Hatip Lisesi'nden İremnur Alabalık birinci oldu.
Yarışmalar büyük bir coşku ve heyecan içinde gerçekleşirken yarışmada dereceye giren öğrencilere Başarı Belgesi ve plaket takdim edildi. Birinci olan okullar, Bitlisi bölge yarışmasında temsil etme hakkı kazandı.