Losev

Başkan Tekin esnafın hükümetten beklentilerini açıkladı

Videoyu Aç Başkan Tekin esnafın hükümetten beklentilerini açıkladı
A
a

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, seçim sonrası esnafların hükümetten beklentilerini ve hükümetin yapması gerekenleri açıkladı.

Başkan Tekin, “Başta barış, huzur ve güven ortamının sağlanmasının yanı sıra ekonomi alanında esnaf teşkilatları olarak yeni hükümetten beklentilerimiz var” dedi.

Açıklamasına hükümetin esnaf için yapması gerekenlere değinen Tekin şunları kaydetti;

“Öncelikle ülkemizde huzur ve güvenin sağlanması, ekonomiye odaklanılması ve kısa vadede hükümet programındaki vaatlerin yerine getirilmesini beklemekteyiz. Yeni hükümet, barış ve huzuru ön planda tutarak, ekonomik istikrarın devamı için kolları sıvamalı ve çalışmalarını hızlandırmalıdır. 7 Haziran seçimlerinden 1 Kasım arasındaki 5 aylık süreçte bölge esnafımız ciddi ekonomik kayıplar yaşamıştır. Bu kaybın bir nebze olsun telafisi noktasında hükümetten esnafımıza KOSGEB aracılığıyla bir defaya mahsus faizsiz kredi verilmesini talep etmekteyiz. Bu kredi özellikle küçük esnaflarımıza can suyu olacak ve ticari olarak esnafımızın önünü görmesini sağlayacaktır. Ayrıca güçlü tek parti iktidarını istikrar, huzur ve güven açısından büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz.  64. Hükümetin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmesi ekonomiye ve reform sürecine odaklanması gerektiği konusu esnaf camiası olarak en büyük beklentimizdir”.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.