Losev

Tatvan Gençlerbirliğinin Teknik Direktörü İstifa Etti

Videoyu Aç Tatvan Gençlerbirliğinin Teknik Direktörü İstifa Etti
A
a

Bitlis’i BAL liginde temsil eden ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Tatvan Gençlerbirliği Spor’un Teknik Direktörü Seyithan Özdaş istifa etti.

Ligin 13. Haftasında Hasköy Yıldızspor ile berabere kalan Tatvan GB’de Kulüp Yönetimi futbolculara para cezası kesmişti. Para cezasını ağır bulan Özdaş yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıkladı.
 
Özdaş açıklamasında, “2014-2015 futbol sezonunda çalıştırdığım Tatvan Gençlerbirliğispor kulübünden. üzülerek veda etmek zorunda kalıyorum. Takımın ligdeki konumuna baktığımızda BAL ligi ve profesyonel takımlar dahil Türkiye liglerinin en az gol yiyen ikinci takımı. Grubumuzda da sıralamada ikinci olup aynı zamanda oynadığımız 13 maçta 9 galibiyet 4 beraberlikle hiç mağlup olmamıştır. Hafta sonu 12 Bingölspor.ile oynayacağı maçı kazandığı takdirde grup lideri olacaktır. Böyle bir avantaja sahipken geçen hafta deplasmanda alınan Hasköy Yıldız beraberliğinden dolayı yönetim kurulunun her futbolcu için verdiği 5 bin lira cezayı mantık dışı bulduğumdan dolayı istifa ediyorum.12 Bingölspor.maçında futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi
 
Teknik Direktör Özdaş’ın açıklamasından sonra Kulüp Başkanı Muhsin Obalı yaptığı açıklamada, “2014 - 2015 futbol sezonunda teknik direktör olarak görevini sürdüren Seyithan Özdaş ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Yeni teknik direktörümüz yarından itibaren takımın başında olacaktır”
Kaynak : Bitlis Ajans

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.