DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi Spor Kulübünden Büyük Başarı

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Spor Kulübünden Büyük Başarı
A
a

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü ve Geçlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Güreş Takımı, 5 madalya ile grup halinde 3. olarak yarı finale katılmaya hak kazandı.

Elazığ’da düzenlenen Yıldızlar Grup müsabakalarında 5 madalya alarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Tatvan Belediyesi Spor Kulübü ve Geçlik ve Spor Müdürlüğü sporcuları büyük bir başarıya imza atarak grekoromen stilde gruplar halinde 3. sıraya yerleşti.

27 farklı branş ile kısa sürede 600 lisanslı sporcuya ulaştıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Belediyesi Spor Kulübü sporcularını elde ettiği başarıdan kutladı. Başkan Geylani yaptığı açıklamada, ‘Seçimlerden önce söz vermiştik. Tatvan’daki bütün spor kulüplerini tek çatı altında toplayarak spora ve sporcuya destek oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde tenis takımımız bölge şampiyonasında çiftlerde ve teklerde Türkiye finallerine kalarak büyük bir başarıya imza attılar. Şimdi de gerek Tatvan Belediyesi Spor Kulübü gerekse Geçlik Spor Kulübü güreşçilerimiz aldıkları madalyalar ile yarı finale kaldı. Tabi buradan Geçlik Spor Müdürlüğü’ne ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçemize binlerce sporcu kazandırdılar ve kazandırmaya da devam ediyorlar. Biz de kurumlarımız ile ortak çalışarak Tatvan’ımızı bir spor ve sporcu şehri yapacağız. İlçemize bu gururu yaşatan başta sporcularımıza, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Anadolu Yıldızlar Gurup müsabakasında grekoromen stilde madalya alan sporcular;
44 kg Ferhat Uçar 1. Gençlik ve Spor Müdürlüğü
52 kg Ayetullah Çağlar 3. Tatvan Belediyesi Spor Kulübü
62 kg Berat Keser 3. Tatvan Belediye Spor Kulübü
75 kg Enes Dinç 2. Tatvan Belediye Spor Kulübü
85 kg Miraç Gökmen 3. Tatvan Belediye Spor Kulübü

4-5 Ocak 2020 tarihinde Gaziantep’te düzenlenecek olan yarı finallerde Bitlisi temsil etme hakkı kazanan sporculara başarılar diliyoruz.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.