Losev

Genç FB'liler Derneğinden TATSO'ya ziyaret

Videoyu Aç Genç FB'liler Derneğinden TATSO'ya ziyaret
A
a

Tatvan Genç Fenerbahçeliler Derneği, yönetim kurulu üyeleri Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasına (TATSO) ziyaret etti.

Tatvan Genç Fenerbahçeliler Derneği yönetimi odamız ziyareti kapsamında Odamız Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ile bir araya geldi.

Ziyarette Genç FB’liler Derneği’nin çalışmaları, hedefleri ve projeleri ile ilgili bilgi veren Genç FB’liler Derneği Başkanı Fırat Günbay, projeleri arasında kütüphanesi olmayan bir ilkokula kütüphane kazandırmak ve daha temiz bir Tatvan için temizlik projelerinin olduğunu anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TATSO Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ise, dernek üyelerine çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Tatvan Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından ziyaret anısına TATSO adına Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit’e FB forması hediye edilirken, Oda Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit tarafından ise, dernek üyelerine SODES projesi kapsamında kursiyerler tarafından yapılan el işlemesi tablo hediye edildi.

Gerçekleşen ziyarette TATSO Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ateş ve Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ecevit Karaman da hazır bulundu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.