Slayt Gösterisi
Losev

Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası sona erdi

Videoyu Aç Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası sona erdi
A
a

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Anısına düzenlenen Türkiye Tekerlekli Kayak Şampiyonası sona erdi.

Van Gölü’nün Tatvan ilçe sahilinde yapılan yarışlar 2 gün sürdü ve yarışlara 17 ilden 200 sporcu katıldı. Yarışların sonunda Ferdi Ertaş, Berna Yılmaz, Yusuf Emre Fırat, Gülşah Aga, Oğuzhan Aga, Zeynep Elif Durlanık, Abdullah Yılmaz, Özlem Ceren Dursun, farklı kategorilerde Türkiye birincisi oldu. İller sıralamasında ise Ankara birinci, Muş ikinci, Bolu üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporculara düzenlenen törende kupa ve ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrası gazetecilere açıklama yapan Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu, federasyonun 2019 - 2020 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Tekerlekli Kayak Şampiyonası'nı Tatvan'da yaptıklarını söyledi.

Bu organizasyonu 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Anısına düzenlediklerini belirten Nuroğlu, "İki gün boyunca yaptığımız bu müsabakada sporcularımız başarılı bir yarış sergiledi. İlgi ve alakadan son derece memnunuz. Kazasız belasız süper bir yarış çıkardık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ödül törenine, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Refik Avşar, sporcular, antrenörler ve yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.