Losev

Tatvan'da Spor Güvenliği Toplantısı

Videoyu Aç Tatvan'da Spor Güvenliği Toplantısı
A
a

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında, “Spor Güvenliği” toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, ilçede oynanacak olan spor müsabakalarında alınması gereken güvenlik önlemleri masaya yatırıldı. Emniyet ve jandarmanın da katılım gösterdiği toplantı neticesinde 2017-2018 sezonu içerisinde müsabakalarda ve diğer sportif etkinliklerde alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü. Ardından güvenlik tedbirleri hakkındaki görüş ve öneriler ele alındı.

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, ilçede oynanacak olan tüm müsabakalarla ilgili gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi. Yapılacak olan tüm spor etkinliklerinin birlik, beraberlik, sevgi ve dostluklara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Özkan, spor güvenliği ile ilgili azami dikkat ve gayret gösterilmesi talimatını verdi.

Kulüp yöneticilerinin de üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini isteyen Özkan, asayiş ve güvenlik noktasında gerekli tüm tedbirlerin alınacağını sözlerine ekledi.

Düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan katıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.