Losev

Kaplan: Olacaklar Bellidir

Videoyu Aç Kaplan: Olacaklar Bellidir
A
a

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, “Yargıyı dışarıdan etkilemenin doğru olmadığını her zaman söylüyorum ama siz hakimi, polisi, savcıyı komple değiştirdiğiniz zaman olacaklar bellidir" dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında MGK toplantısının ardından yayınlanan bildiride paralel yapıyla ilgili tehlike modundan bahsedildiğini belirten Hasip Kaplan, hangi ad altında olursa olsun rejime karşı bir tehlike söz konusu olması durumunda bütün partilerin bu tehlikeye karşı mutabakat içinde olması gerektiğini belirtti.

Kaplan, dinlemelere ilişkin bir soru üzerine, "Asıl önemli olan bütün Türkiye'nin dinlendiği önleyici dinlemelerdir. Buna Meclis'in denetimi gerekiyor. Bu rezalete son vermenin tek yolu var, önleyici dinlemeleri sınırlamadığınız takdirde 77 milyon herkes dinlenmeye devam edecek" diye konuştu.
17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklanan 5 kişinin tahliye edilmesine ilişkin Kaplan, “Yargıyı dışardan etkilemenin doğru olmadığını her zaman söylüyorum ama siz hakimi, polisi, savcıyı komple değiştirdiğiniz zaman olacaklar bellidir" şeklinde konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.