Losev

İYİ Partili Akşener 14 Mayıs Akşamı Bu İşi Birinci Turda Bitirmeliyiz

Videoyu Aç İYİ Partili Akşener 14 Mayıs Akşamı Bu İşi Birinci Turda Bitirmeliyiz
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik mitinglerine Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adana’da devam etti.

‘’BOZMUŞUNUZ YİNE BİRİLERİNİN SİNİRLERİNİ!’’

Akşener, Adana’da kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa; ‘’Allah’ına kurban Adana! Ama siz burayı hani birisi diyor ya lebalep doldurmuşsunuz. Şimdi bakacaklar, bakacaklar küfürler artacak. Bozmuşunuz yine birilerinin sinirlerini.’’ sözleriyle seslenerek konuşmasına başladı.

‘’13. CUMHURBAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN MERAL AKŞENER OLACAK’’

‘’Kesinlikle 2 şey olacak; 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Meral Akşener olacak’’ diyerek konuşmasına devam etti.

Uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu ve hiçbir zaman bu kadar hakaretle, tehditle ve iftirayla karşılaşmadığının altını çizen Akşener; ‘’Çok seçime şahit oldum ama milletine ‘darbeci’ diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım. Milletine işgalci diyen bir siyasiye, bir dile hiç rastlamadım. Ve bizi hedef gösteren, muhalefeti hedef gösteren bir dile hiç rastlamadım. Önce kadınlara ‘çürük’ dendi, ‘sürtük’ dendi, ‘düşük’ dendi. Gençlere ‘süfli’ dendi. Millete işgalci dendi, darbeci dendi ondan sonra hedef gösterildik.’’ dedi.

‘’BENİM MEZAR KAZILIRKEN GABAR’DA PETROL BULUNDU.’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; ‘’14 Mayıs’ta bunları Cudi’ye, Gabar’a gömmeye var mıyız?’’ sözlerine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Sayın Kılıçdaroğlu’yla beni birimizi Gabar’a, birimizi Cudi’ye gömdüler. Benim mezar kazılırken petrol bulundu Gabar’da.’’ dedi.

‘’14 MAYIS AKŞAMI BU İŞİ BİRİNCİ TURDA BİTİRMELİYİZ.’’

Seçimlerin ilk turda bitmesi gerektiğinin altını çizen Akşener; ‘’Bir an evvel 14 Mayıs akşamı bu işi birinci turda bitirmeliyiz. Gerçekten psikiyatristlere muhtaç insanlar bu ülkeyi yönetiyor. Her bir arkadaşım, her bir kardeşim, her bir evladım; sadece kendisini, ailesini değil bütün arkadaşlarınızı, komşularınızı, akrabalarınızı sandığa götürüyorsunuz ve 1. turda sayın Kılıçdaroğlu’nu 14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli ediyoruz.’’ dedi.

‘’CHP’LİLERDEN DE HER AİLEDEN 1 TANECİK İSTİYORUM!’’

Akşener, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

‘’1 oy Kemal’e, 1 oy Meral’e! Tabii CHP seçmenlerine saygım sonsuz. İYİ Partililer oylarınızı elbette hem Kemal’e hem Meral’e istiyorum. CHP’lilerden de her aileden 1 tanecik istiyorum. Mümkün mü? Her aileden bir tanecik. Fazlası yok.’’

 
Kaynak : (Advertorial)

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.