Losev

''Bal gibi olur''

Videoyu Aç ''Bal gibi olur''
A
a

Erdoğan'dan Gül'e ‘Başkanlık’ Cevabı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde “Türk tipi bir başkanlık sistemi olmaması gerekir” diyen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yanıt verdi. Bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda valilere yemek veren Erdoğan , burada yaptığı konuşmadan “Türk tipi bir başkanlık sistemi olmaması gerekir” diyen 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Çok açık söylüyorum. Türk tipi başkanlık sistemi olmaz diyorlar. Bal gibi olur neden olmazmış. Bir arı maharetiyle şöyle çiçeklerden nasibimizi alalım, kendi balımızı yapalım. İşte bizim başkanlık sistemimiz der geleceğe yürürüz'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: Vatanı Satmak Yüksek Faizle Olur Her seçimde yenilirler, sanki gökten yağmur yağmış gibi yarabbi şükür deyip yollarına devam ettiler. Vatanı satmak yüksek faizle kötü yönetimle emeği heba etmekle olur. Bu bir günlük, iki günlük taa başbakanlık sürecimde başlayan bir süreçtir.

Şah Fırat Operasyonu O dönemden beri Şah Fırat operasyonunu düşünüyorduk, sonunda nihai kararı verdi. Şahsımı, komutanlarımızı, genelkurmay başkanlarımızı hedef alıyorlar. Gayet başarılı bir operasyon yapılmıştır. Bir metrekare toprağımız kaybolmamıştır Dünyanın en sıkıntılı bölgeye girildi, emanetlerimiz alındı. Kahraman TSK'yı tebrik ediyorum. Yeri 2 kez değiştirilen bir türbenin taşınmasını vatan hainliği olarak değerlendirenler. Vatan kavramının kavramını bilmeyenlerdir. Vatanı satmaktan ortadaki açık gerçeğe rağmen kahraman askerlerimizi tehlikeye atmakla olur. Vatanı satmak yüksek faizle kötü yönetimle emeği heba etmekle olur. Bizi vatanı satmakla suçlayanların bu ülkeye verdikleri zararlarını anlatsam sokağa çıkacak yüzleri kalmaz. Ama bu onlar için alışagelmiş bir şey. Başında bulundukları partilere de bir katkıları da yoktur. Her seçimde yenilirler, sanki gökten yağmur yağmış gibi yarabbi şükür deyip yollarına devam ettiler. Bu bir günlük, iki günlük taa başbakanlık sürecimde başlayan bir süreçtir. O dönemden beri Şah Fırat operasyonunu düşünüyorduk, sonunda nihai kararı verdi.

"Türk İşi Başkanlık Olmazmış,Bal Gibi Olur" 7 Haziran seçimleri yaklaştıkça ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Sandığı provoke edenlere karşı dikkatli olmalısınız, sandık, oy namustur. Seçim sonuçlarına göre yeni Anayasa ve başkanlık sistemi gündemimize gelecek. Başkanlık sistemine geçince valilere geniş yetki verme imkanı olacaktır. Cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçilmesi ilk adımdı. Artık patinaj yapmaktan kurtulmamız, sıçramamız lazım. Tek parti dönemimin hastalıklı yapısını teşvik etmek isteyenler hüsrana uğrayacaklardır.

Milletimizle el ele vererek YeniTürkiye'yi inşa edeceğiz. İç Güvenlik Paketi Engellesinler istediği kadar engellesinler bu yasa er veya geç çıkacak. En kısa sürede yasalaşacağına inanıyorum. Eli sopalı, maskeli gruplar görmek istemiyoruz. Erkeksen erkek gibi dolaş ne kadın eteğiyle dolaşıyorsun. Terörist değilsen maske diye takıyorsun yüzün açık dolaş. Demokratik bir imkan olan gösteri hakkını kullanmak başka bir şey. Bu hakkı kullanarak sokakları karıştırmak başka bir şey. Basın bildirisi bahane hep bu. 1000 kişiyle basın bildirisi mi olur? Git salon kirala orada oku. Bu işi farklı yerden döner yaparız, farklı işler. 40 yıl siyaset hayatımın içinde böyle eylemlerin içinde hamdolsun yer almadık. Bizim devletin gücünü ortaya koymamız lazım. Vatandaş da ben devletime güveniyorum devletim beni koruyacak diyecektir

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.