Losev

Tavuk Yüzünden Kan Döküldü: 3 Ölü

A
a

Adana'de komşu iki aile arasında tavuğun bahçeye girmesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı sokakta oturan Örgen ve Batur ailelerinin 8 yaşlarındaki iki çocuğu kavga etti.
 
KAVGAYA AİLELER KARIŞTI
 
Çocukların kavgasını fark eden aileleri de birbirlerine önce bıçakla saldırdı, ardından da tabancalarla ateş açtı. Sokak ortasında yaşanan çatışmada vücutlarına kurşun isabet eden Yüksel Y., Nuri Ö., Kadir Ö., Metin B. ve Orhan B. yaralandı. Yaralılar Özel Medline Hastanesi ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Kadir Örgen ile Yüksel Yeter, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor.
 
2 TABANCA 19 BOŞ KOVAN
 
Olay yerine gelen polis yaptığı çalışmada iki tabancaya el koyarken, bu tabancalardan çıktığı tahmin edilen 19 boş kovan buldu. 1'i kadın 4 kişi de gözaltına alındı. Görgü tanığı komşular ise çatışmanın çocuk kavgası yüzünden çıktığını söyledi.
 
ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI
 
Çocuk kavası yüzünden çıkan çatışmada ağır yaralanan 30 yaşındaki Metin Batur da tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Olayda hayatını kaybeden Metin Batur ile 20 yaşındaki Kadir Örgen ve 27 yaşındaki Yüksel Yeter'in cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kavgada ölen Yüksel Yeter'in Batur Ailesi'nin evinde sıva yaptığı, kavgayı ayırmak için araya girince kurşunlara hedef olduğu ileri sürüldü.
 
ÇOCUKLAR BAHÇEYE GİREN TAVUK NEDENİYLE KAVGA ETMİŞ
 
Adana'da çocuk kavgasında hayatını kaybeden Yüksel Yeter ile Kadir Batur'un cenazeleri yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Metin Batur'un ise otopsisi devam ediyor. Hastaneye kaldırılan Nuri Örgen, Orhan Batur ve Enis Batur'un tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
 
Bıçaklı ve silahlı kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli sayısının 5 olduğu öğrenildi. Polis, 3 kişinin daha arandığı bildirdi. Emniyette ifadesine başvurulan şüphelilerin ilk ifadesinde, iki komşu çocuğunun bahçeye giren tavuk yüzünden kavga ettiğini, bunu gören ailelerinin de birbirleriyle kavgaya tutuştuğunu söylediler.
Kaynak : Haberler

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.