Losev

Tatvan’a 2 Adet Tekne Yanaşma Yeri Yapılacak

Videoyu Aç Tatvan’a 2 Adet Tekne Yanaşma Yeri Yapılacak
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından hazırlanan “Tekne Yanaşma Yeri Projesi” kapsamında, Bitlis’in Tatvan ilçe merkezindeki Kale Mahallesi ve ilçeye bağlı Kıyıdüzü mevkinde tekne yanaşma yeri yapılacağı belirtildi.

Proje kapsamında, Tatvan’ı ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Adana 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ile teknik heyet, Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş tarafından karşılandı. Tekne yanaşma yerlerinde ve iskelelerin kurulacağı alanlarda incelenmeler yapıldı.

Tatvan’a 2 adet tekne yanaşma yeri kazandırılacağını söyleyen Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü tarafından ilçemizde yapılması planlanan tekne yanaşma yerlerinin incelenmesi amacıyla, Adana’dan gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan ile teknik heyeti ilçemizi ziyaret etti. Bu proje sayesinde Van Gölü’nün Tatvan sahiline 2 adet tekne yanaşma yeri kazandırmayı planlıyoruz. Proje kapsamında Kale Mahallesi’ndeki Polis Kampı yanında bir adet, ilçemize bağlı Kıyıdüzü mevkiinde de bir adet tekne yanaşma yeri yapılacak. İhalesi yapılmış olan ve sözleşmesi imzalanan Tekne Yanaşma Yeri Projesi kapsamında, belirlenen yerlerde teknelerin yanaşabileceği ve aynı zamanda yüzme amaçlı olarak da kullanılabilen ahşap iskele yapılacak” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde inşasına başlanacak olan tekne yanaşma yerlerinin yapım işini 2018 yılı içinde tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı planladıklarını ifade eden Menteş, “Hemşerilerimize ve güzel Tatvan’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.