Losev

Başkan Geylani’den Ramazan bayramı mesajı

Videoyu Aç Başkan Geylani’den Ramazan bayramı mesajı
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bereketin ve hoşgörünün bir olduğu onbir ayın sultanı Ramazan Ayını geride bırakmanın burukluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Geylani şu açıklamalarda bulundu. “Bayramlar, böyle günlerde birleşmenin bütünleşmenin, kaynaşmanın ortak duyguları yaşamanın vesile olduğu günlerdir.

Dayanışma dostluğun direği, insanlığın gereğidir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’da devleti için direnen Filistinli kardeşlerimiz, tüm İslam Alemi ve Tatvan’lı hemşehrilerimin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.