Losev

Taksisinde bulduğu 630 bin lirayı sahibine verdi

A
a

ABD’nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde bir taksici, müşterisinin takside unuttuğu 630 bin TL’yi sahibine teslim etti.

Las Vegas’ta 13 yıldır taksi şoförlüğü yapan Gerardo Gamboa, başından geçen olayı ABD medyasına anlattı. Gamboa, “Müşterinin arka koltukta bir kese kağıdı unuttuğunu fark ettim. İçine bakmaya fırsatım olmadan başka bir müşteri aldım.


Işıklarda durduğumda, paketin içine baktım ve paraları gördüm. Araçtaki müşteriye ‘Şahidim sensin’ dedim ve hemen taksi durağını aradım” dedi. Gamboa, altı deste halindeki 100 dolarlık banknotları hemen taksi durağına götürdüğünü ve polise haber verdiğini belirtti.

KUMARCI BAHŞİŞİ ÇOK GÖRDÜ

Paraların, kentteki bir kumarhanede poker oynayan ve ismi açıklanmayan bir şahsa ait olduğu tespit edildi. Gamboa, parayı unutan müşterinin taksiden indikten sonra 5 dolarlık bahşiş bıraktığını belirtti.

Parayı teslim alan şahıs, taksiciye herhangi bir ödül vermedi. Gamboa, “Ödül beklemiyorum. Sadece doğru şeyi yapmak istedim,” dedi.Çalıştığı taksi durağı ise Gamboa’yı yılın şoförü ilan etti ve bin dolarlık bir para ödülü ve bir restoranda iki kişilik akşam yemeği ile ödüllendirdi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.