Slayt Gösterisi
Losev

Savcı ifade için ekip kurup hasta genç kızın evine gitti

Videoyu Aç Savcı ifade için ekip kurup hasta genç kızın evine gitti
A
a

Güroymak ilçesinde ifadesi alınması gereken 16 yaşında kas erimesi hastası Songül Aktaş’ın ifadesi koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Güroymak Cumhuriyet Savcılığı bünyesinde kurulan ekip tarafından hastanın evine gidilerek alındı.

Dünyayı etkisi altına alan pandemiye karşı ilçede başlatılan mücadele aralıksız devam ederken, vatandaşların pandemiden en az şekilde etkilenmesi için gereken kolaylıklar sağlanıyor. Bu kapsamda diğer tüm alanlarda olduğu gibi adli konularda da vatandaşlara gereken kolaylıklar sağlanmaya devam ediliyor. 

Güroymak ilçesine bağlı Taşüstü Köyünde ikamet eden 16 yaşında kas erimesi hastası Songül Aktaş’ın adliyede alınması gereken ifadesi için Güroymak Cumhuriyet Savcısı Abdullah Cura adliye ekibiyle birlikte hastanın ayağına gitti. Genç kızın rahatsızlığı ve pandemiden etkilenmemesi için örnek bir girişimde bulunan Cumhuriyet Savcısı, genç kızın ifade işlemi ikamet ettiği evinde gerçekleştirdi.

Genç kızın sağlığı için gereken kolaylığı sağlayan Cumhuriyet Savcısı Abdullah Cura,  geçmiş olsun dileklerini ileterek, örnek teşkil eden bir göreve imza attı.
Sağlanan kolaylık ve gerçekleştirilen uygulamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren genç kızın babası Mehmet Sani Aktaş, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Cura ve adliye ekibine teşekkürlerini iletti.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.