Losev

Güroymak Belediyesi tarafından dere temizliği

Videoyu Aç Güroymak Belediyesi tarafından dere temizliği
A
a

Güroymak Belediyesi ekipleri tarafından Haydar Mahallesinde bulunan dere içerisinde biriken çöplerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

Güroymak Belediyesinde çalışan personeller tarafından dere içerisinde biriken çöp ve rüsubatın temizlenmesine başlandı. Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu dün dere temizlik çalışmalarının yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu.

​Derenin temiz akması için vatandaşların da destek vermesi gerektiğini söyledi. Cankaloğlu, Güroymak’ın hak ettiği değeri görmesi için kaymakamlık ve belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, vatandaşlarımız Güroymak’ın kıymetini bilmelidir. Bunun için dereye çöplerini atmamalıdır. Bizler devletin bütün imkanlarını burası için seferber ettik. Umarım vatandaşlarımız da aynı duyarlılığı gösterip çöplerini dereye atmazlar dedi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Haydar Mahalle muhtarı Şirazdin Yilmaz açıklamasında dere temizliği için müracaatta bulunduklarını söyledi. Muhtar Şirazdin Yılmaz, kaymakam beyle dün gelip yerinde inceledik bugün ise belediye çalışanları gelip çalışmaları başlattı. Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.