Losev

Güroymak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Videoyu Aç Güroymak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı
A
a

Güroymak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu makamında tebrikleri kabul etikten sonra kutlamalar, Yatılı Bölge Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu yaptı.

Kaymakam Cankaloğlu konuşmasında, varoluş mücadelesi denen aziz milletimizin azmini inancının birlik ve beraberliğinin ne kadar büyük bir güç olduğunu ve milli iradenin karşısında hiçbir gücüm duramayacağını bütün dünyaya ilan edilmesi olmuştur. Bu aziz milletin fertleri olarak bizlerde şanlı ecdadımızdan aldığımız ilhamla Cumhuriyetimizin büyük mücadeleler sonucunda ve yüzbinlerce şehit vererek kurulduğuna hiçbir zaman unutmayacağız. Atalarımızın bizlere ulusal emaneti kutsal emaneti olan vatanımıza sahip çıkacağız birlik ve beraberlik içerisinde şanlı bayrağımızı sonsuza dek yurdumuz üzerinde dalgalandırmaya cumhuriyetimizi, demokrasimizi korumaya ve yaşatmaya hep birlikte devam edeceğiz dedi.

Öğrencilerin çeşitli gösteriler yaptığı programa, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Barış Ulucanlı, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, Gölbaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Avunç, siyasi parti başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.