Losev

Salihli Meslek Yüksek Okulunda 800 Öğrenci Mezun Oldu

Videoyu Aç Salihli Meslek Yüksek Okulunda 800 Öğrenci Mezun Oldu
A
a

Salihli Meslek Yüksek Okulu’Nda 800 Öğrenci Mezun Oldu

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu’nun 20. Dönem mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Törende konuşan Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Adnan Erdal, okulun eğitim öğretime başladığı 1993 yılında 120 öğrencisi olduğunu belirterek, “Gelinen noktada 20 farklı bölümde öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Bugün 800 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.
Okul birincisi olan Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunu Gizem Atak, “Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Ben hayatımda her zaman mükemmeli hedefledim. Artık güzel anıların eşliğinde bayrağı yeni arkadaşlarımıza teslim ederek okuluma veda ediyorum” dedi.
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise, “Bu üniversiteden mezun olan öğrenciler hayat boyu Celal Bayar Üniversitesi’nin diplomasını ve ayrıcalığını yaşayacaklar. Sizlerden beklentimiz, Celal Bayar Üniversitesi’nin fahri büyükelçileri olun ve bizleri en iyi şekilde temsil edin” dedi.
Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu da, Celal Bayar Üniversitesi’nin, Manisa’nın marka kurumlarından biri olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından okul birincisi Gizem Atak, ikincisi Sabiye Sungur ve üçüncüsü Cennet Kurt ile Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ve Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Adnan Erdal tarafından mezuniyet pastası kesildi.
Program sonunda bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket verilirken, program kep fırlatma töreni ile sona erdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.