Losev

Öğrenci servis şoförlerine seminer

Videoyu Aç Öğrenci servis şoförlerine seminer
A
a

Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencileri taşıyan servis şoförlerine seminer verildi.

İlçenin Merkez Yatılı Ortaokulu (YBO) Konferans Salonu'nda verilen seminerde konuşan Ahlat Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, kış mevsiminde öğrencileri taşıyan servis şoförlerinin, daha dikkatli davranması gerektiğini söyledi.
 
Seminerde, ilçedeki tüm servis şoförlerini ve okul müdürlerini bir araya getirdiklerini ifade eden Özden, şöyle konuştu:
 
"Sürücülere trafik kurallarına uyma, hız yapılmaması, araç lastiklerinin ve güvenlik tedbirlerinin kış şartlarına uygun hale getirilmesi, araçta bulundurulması gereken malzemelerin yanı sıra Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği doğrultusunda bilgilendirme yapmayı uygun gördük. İnsan hayatı söz konusu olunca, konunun emniyeti daha da önem arz etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi emanet ettiğimiz servis şoförlerinin, gençlerimizi evlerinden okullarına, okullarından evlerine güvenli bir şekilde taşıması adına bu işi üstlenen servis şoförlerinin, bu görevi özveriyle yerine getirmesi gerekiyor. Bu noktada seminerin faydalı geçtiğine inanıyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.