Slayt Gösterisi
Losev

Ahlat'ta Erasmus+k201 Projesi kabul edildi

Videoyu Aç Ahlat'ta Erasmus+k201 Projesi kabul edildi
A
a

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 2016 yılı eğitim öğretim döneminde hazırladığı Erasmus+ K201 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar alanındaki projesi kabul edildi.

Ahlat Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Bürosu tarafından Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına hazırlanan ve erken okul terklerinin önlenmesini amaçlayan "School is fun! Come on time!" adlı proje, Avrupa Birliği tarafından kabul gördü. Proje kapsamında 4 yabancı ülkeden gelen eğitimcilerin katılımıyla Ahlat'ta ilk toplantı gerçekleştirildi. 19-22 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek toplantıda çeşitli sunumlar, bilgi alışverişi ve geziler yapılacak. Projenin 3 yerel ortak ve 4 yabancı ortak ülkenin katılımcılarıyla ilk toplantısı Ahlat Öğretmenevinde başladı.

Toplantıya Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ve şube müdürleri, projenin yerel ortakları, Ahlat Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Bürosu proje uzmanları, Ovakışla Ortaokulu idareci ve öğretmenleri ile yabancı ortakları olan Polonya, İspanya, Portekiz ve İtalya'dan gelen eğitimciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.