DEM Bitlis Belediye
Losev

Ahlat ilçesine 69 öğretmen atandı

Videoyu Aç Ahlat ilçesine 69 öğretmen atandı
A
a

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan sözleşmeli öğretmen atamaları kapsamında Ahlat ilçesine 69 öğretmen atandı.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, Bakanlık tarafından geçtiğimiz hafta başında Ahlat'a 51'i branş, 18'i de sınıf öğretmeni olmak üzere toplamda 69 sözleşmeli öğretmenin atandığını söyledi. Atanan öğretmenlerin çoğunluğunun ilçeye gelerek göreve başladıklarını belirten Özden; "Özür durumundan, askerlik ve çeşitli mazeretlerle boş kalan öğretmen kadrolarımıza ise 4 yıllık branş ve sınıf öğretmeni mezunu olan öğretmen adaylarından görevlendirme yaptık. Bugün itibarı ile boş geçen derslerimiz olmayacaktır. Yeni atanan sözleşmeli öğretmenler ve ücretli öğretmenlerimiz ile birlikte 652 idareci ve öğretmenden kurulu ailemizle ilçemizde sorunsuz bir şekilde eğitim öğretim çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İlçeye yeni atanan öğretmenlere de her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim ordusuna yeni katılan öğretmen arkadaşlarımızın her türlü sorunlarının çözümünde yanlarında olacağız. Hiç bir zaman yalnız olmayacaklardır. Onlar bizlere, öğrencilerimiz onlara emanettirler. Öğrencilerimizi iyi insan olarak yetiştirme adına milli ve manevi yönden yetiştirme asli görevimiz olmalı. Ayrıca Ahlat gibi tarihi bir yerde görev yapmanın hazını yaşayacaklarından eminim. Kendilerine bu kutsal meslek hayatları boyunca başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.