Losev

Norşin Gençleri Hüseyin Mutlu'yu Yalnız Bırakmıyor

Videoyu Aç Norşin Gençleri Hüseyin Mutlu'yu Yalnız Bırakmıyor
A
a

Norşin’de 100 kişiye yakın genç grubu Ak Parti Adayı Hüseyin Mutlu’ ya gelerek birlik, beraberlik ve sonuna kadar destekleme kararı verdiler.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu, böyle kalabalık kitleyi bir arada görmek beni çok sevindiriyor. Sevgili Norşin halkı ve değerli gençler, birlikte el ele vererek ilçemizi daha temiz yarınlara kavuşturacağız. Siz değerli gençlere güvenerek geldim, sizler aday olmamı istediniz sizin geleceğiniz için çalışacağım. Size burada söz veriyorum öyle eserler ve öyle hizmetler getireceğim ki yarın öbür gün çoluk çocuk sahibi olduğunuzda bile sizlerin birer duası bana yeterlidir. Biz kimseyi kırmaya kimseyle küsmeye değil, biz Norşin halkını kucaklamaya, gül dağıtmaya geldik birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamaya geldik.

Mutlu, yaptığım araştırmalara göre Norşin’de resmi kayıtlara göre 837 kişi uyuşturucu madde kullanıyor. Gayri resmiyi saymıyorum Yarın öbür gün bütün çocuklarımız, bu zehire alışacak bunu önünü kesmemiz lazım biz el ele verip uyuşturucu denen zehiri  ortadan kaldırmalıyız daha iyi bir gençlik, eli kalem tutan gençlik istiyoruz, esrar içen gencimiz olmasın.

Ben sizin huzurunuza elimi değil gövdemi taşın altına koyarak geldim size hizmet için geldim öyle hizmetler getireceğim ki Türkiye’de ses getirecek. Bu vesileyle her gün yüzlerce genç bu çatı altına gelerek bizlere destek kararı alarak, beni çok sevindiriyor bende onların geleceğini düşünerek,  yola çıkıyorum kendilerine teşekkür ediyorum Allah’a emanet olun dedi.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Ümit Sayındı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.