Losev

Norşin Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını Aldı

Videoyu Aç Norşin Belediye Eş Başkanları Mazbatalarını Aldı
A
a

1 Haziran'da yenilenen yerel seçimlerin ardından BDP'li Güroymak belediye eş başkanları Mehmet Emin Özkan ve Nazime Avras mazbatalarını aldı.

Belediye eş başkanları yanı sıra BDP Bitlis İl Başkanı Mehmet Can Demir, BDP Güroymak İlçe Başkanı Hakan Tadik ve ilçe yöneticileri, çevre ilçe ve belde belediye eş başkanları, belediye meclis üyelerinden oluşan BDP'liler, İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbataları aldı. Mazbataları İlçe Seçim Hakimi Nafi Taşdan tarafından verilen eş başkanlar ardından belediyeye geçerek halka seslendi.

İlk olarak konuşan Belediye Eş Başkanı Özkan, iptal edilen seçimlerin sonucunda halkın haksızlığa karşı onurlu bir duruş sergileyerek cevap verdiğini dile getirdi ve "Halkımızın 1 Haziran'da seçimlerde iradesini ortaya koyarak onurlu duruş sergileyerek partimiz kazandı. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın Abdullah Öcalan'ın özel selamları var halkımıza, buradan bunu da gururlu size söylüyorum. Biz Norşîn'in zafer seçimini devrim şehitlerine armağan ediyoruz. Partimizin anlayışıyla halkımıza layık olmaya çalışacağız. Halkımıza teşekkür eder, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ardından konuşan Belediye Eş Başkanı Nazime Avras da halka teşekkür ederek, "AKP'nin kirli oyunlarına rağmen mücadeleyi yükseltip halkla birlikte 1 Haziran'da iyi cevap verildi. Halkın elçileriyiz, halkımıza 24 saat kapımız açıktır. Tüm Kürdistan halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.