Losev

Kaymakamlık Bowling Turnuvası Düzenlendi

A
a

Tatvan ilçesinde, Birinci Kaymakamlık Bowling Turnuvası düzenlendi.

Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi bowling salonunda düzenlenen turnuvaya her takımdan 3 kişi olmak üzere toplam 18 takım katıldı. 22-25 ekim tarihleri arasında eleme usulü ile yapılan karşılaşmalarda finale kalan 3 takım birincilik, ikincilik ve üçüncülük mücadelesi verdi.

Tatvan Kaymakamlığı ile Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva sonunda, birinci olan takım Cihat Demir, Murat Orak, Serkan Yetkin oldu. İkinci olan takım Mustafa Acar, Ercan Orak, Mahmut Sönmez oldu. Üçüncü olan takım Hayati Aras, Uğur Altılar, Kadir Gökbulak oldu.

Turnuvada mücadele veren takımları tebrik eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, bu tür etkinliklerin ilçeye renk kattığını söyledi. Sporun en iyi iletişim aracı olduğunu belirten Kaymakam Erkan, "Bu turnuva bu dalda yapılan ilk turnuva olup devamı gelecektir. Çünkü burada güzel bir ortam sağlanmış ve potansiyel çok yüksektir. Sporun da hayata katkısı çok fazladır. Tatvan'da sporun ne denli keyifli olduğunu bu tür turnuvalarla göstermeyi amaçlıyoruz. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu tür turnuvalara sonsuz destek vereceğiz.

Turnuva için güzel bir ortam sunan Maşallah Güzeluçar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.