Losev

Kaliteli Ve Hızlı Oyun Oynayabileceğiniz Tek Adres

Videoyu Aç Kaliteli Ve Hızlı Oyun Oynayabileceğiniz Tek Adres
A
a

Oyun oynamak çocuklar için en vazgeçilmez eğlencelerden bir tanesidir. Artık internette oyunları ile bu eğlence iki katına çıkmaya başlamıştır.

Bundan dolayı çocuklar için geliştirdiğimiz birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlar ile çocuklar hem boş vakitlerini değerlendirebilecek hem de oyun oynarken öğrenebilecekler.

             Her türlü oyuna kolayca ulaşım sağlanabilmesi için web sitemiz özel olarak tasarlanmış ve çocukların kullanımına bırakılmıştır. Tüm oyunlarımız ücretsiz olmakla beraber, hızlı ve güvenilir bir biçimde istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Oyunlarımız oyun türlerine göre kategorilere ayrılmıştır. Bu sayede beğendiğiniz ve sevdiğiniz oyunlara hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Oyun türleri arasında 3d oyunlardan, araba oyunlarına kadar bir çok oyun çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca barbie oyun severler için çeşitli özellikteki oyunlarda web sitesine eklenmiştir. Oyun skor sizin için tüm oyunları özel olarak seçmiş ve hızlı oynamanız için internetin tüm yeniliklerinden yararlanmıştır.

             Arkadaşlarınızla beraber oynamanız için ise iki kişilik oyunlarda eklenmiştir. Bu sayede beraberce oynayabilecek ve hoş vakitler geçirebileceksiniz. Oyunlarımız kaliteli olmakla beraber görsel olarak da çok etkilidir. Özellikle futbol severler için oyun görselleri 3d olarak tasarlanmıştır. Kızların en çok sevdiği ve oynadığı oyunlar arasında gelen giydirme oyunları da oyun skor da ilgili bölümde yerini almıştır. Birbirinden farklı ve güzel kıyafetleri deneyebilecek ve oyun oynamanın tadını çıkarabileceksiniz.

                Web sitemizde kiraz mevsimi oyunları da yer almaktadır. Kiraz mevsimi oyuncularının yer aldığı bu oyun görsel olarak da sizi etkileyecektir. Aynı zamanda içeriğinde müzik ve yönlendirme bulunması da ayrı bir fırsat niteliği taşımaktadır. Oyuna başlamak için yönlendirmelere uymanız ve ana karakteri seçmeniz gerekmektedir. Erkek veya kız karakteri seçtiğinizde karakterlere farklı uygulamalar yapıyor ve oyun oynamanın tadını çıkarıyorsunuz. Karakter olarak erkeği seçtiğinizde önce yüzüne losyon sürmeniz sizden istenmektedir. Losyonu sürdükten sonra karakterin yüzünü yıkıyorsunuz ve sivilcelerin yok etmeniz isteniyor. Bu işlemleri bitirdikten sonra sıra kaş almaya geliyor. Cımbız yardımı ile iki kaşlardaki uzantıları sıra ile alıyorsunuz.
            Oyunda sadece mouseden yardım alıyor ve kontrolleri mause ile yapıyorsunuz. Kaş alımı sona erdikten sonra sıra sakal tıraşına geliyor. Tıraş makinesi ile karakterimizin sakallarını kesiyor ve hazır hale getiriyorsunuz. Daha sonra karakterimize elbise seçimi, göz rengi seçimi ve küpe seçimi gibi seçimler yapmanız isteniyor. Sizin tercihinize uygun seçimler yaparak oyunu noktalıyorsunuz. Kiraz mevsimi oyunları diğer karakter size kadın olarak karşınıza gelmektedir. Kadını seçtiğinizde oyun aynı şekilde devam ediyor.
            Yüzüne losyon uygulaması, duş uygulaması ve kaş alma uygulaması yaparak oyun devam etmektedir. Oyunda sesli uygulamanın sizi yönlendirmesi de oyuna ayrı bir güzellik katmıştır. Oyundaki seslendirme ve yönlendirme Türkçe dili ile desteklenmiştir.
  
Tüm oyunların oynama şekilleri kolay olmakla beraber, her oyun kendi dalında eğlencelidir. Motor oyunlarında usta bir şoför olabilirken, macera oyunlarında maceracı biri olabilir ve farklı oyun tarzlarını deneyerek eğlenebilirsiniz. Ayrıca beceri oyunları da web sitesinde yerini almıştır. Bu oyunlar ile kişisel becerilerinizi geliştirerek eğlenebilirsiniz. Ameliyat oyunlarında ise tecrübeli bir doktor olarak ameliyatlara katılabilir ve hastanızı kurtarabilirsiniz. Ayrıca insan vücudu ile ilgili bilgileri de bu sayede öğrenebilirsiniz. Ayrıca diş ameliyatları da yapmanıza imkan verilmektedir. Çürüyen veya ağrıyan dişi büyük bir titizlik ve ustalıkla çekebilir, hastanızı bu durumdan kurtarabilirsiniz. Herkesin sevdiği ve oynadığı oyun türlerini de görüntüleyebilir ve oynayabilirsiniz. Tüm bu oyun türleri size ücretsiz olarak sunulmakta ve herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Ayrıca tüm oyunlar güncellenmekte olup, daima sizin yeni oyun oynamanızı sağlamak için çeşitli oyun türleri oluşturulmaktadır. 

Kaynak : Bu bir reklamdır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.