Losev

Popup Müzik Floating Tube Player uygulaması hakkında

Videoyu Aç Popup Müzik Floating Tube Player uygulaması hakkında
A
a

Çok sevdiğiniz Youtube videolarını dinlemek ve izlemek için çalma listeleri oluşturabileceğiniz başarılı bir Youtube video ve müzik açılır pencere oynatıcısıdır.

Dünyanın en popüler video servisi olan Youtube üzerindeki videoları oynatma listelerini düzenleyerek organize edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama ile cihazınızda diğer işlerinizi yaparken ayrıca müzik dinleme ve video izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Cihazınızın özelliklerini kurcalayarak zaman harcamak istemiyorsanız sizin için tasarlanmış çok kullanışlı bir youtube player oynatıcısı ile tanışmaya var mısınız. Özellikle müzik ve videoları youtubeden takip etmek isteyenler için ideal bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bu uygulama sayesinde mesajlaşırken veya başka bir notuzu düzenlerken çalışmalarınızı kapatmadan dizilerinizi, müziklerinizi youtube üzerinden seyretmeye ve dinlemeye olanak sağlamaktadır. Şimdi hemen soracağınızı duyar gibiyim bu nasıl olacak diğer uygulamaları kapatmadan nasıl video izlenir veya müzik dinlenir. Evet yanlış duymadınız bu uygulamanın özellikleri ile tümüne erişim sağlamanıza yardımcı olacaktır. Free music yani ücretsiz müziklere erişimin en kolay yolu cihazınızda müzik arşivi yer kaplamasın. Popup açılır ekranı sayesinde açmış olduğunuz ekranı istediğiniz yere sürükleyebilir ekranı küçültebiliyorsunuz. Bu özellikli uygulama hakkında kısa bilgiler verelim ne gibi özellikleri var. 

Youtube'den güncel ülkenizin en popüler videoları yani trend olanları ön sayfada yer almasını, popup player ile anında önceki sayfayı kapatmadan izlemeyi, oluşturacağınız yeni listeye eklemeyi ve daha önceki izlemiş olduğunuz videolarınızın geçmişine tekrar ulaşmanıza yardımcı olacaktır. En sevdiğiniz müzikleri arayın, çalma listeleri oluşturun ve paylaşın ve çok daha fazlasını yapın!
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.