Losev

Hayvan otlatmaya gitti cesedi bulundu

Videoyu Aç Hayvan otlatmaya gitti cesedi bulundu
A
a

Güroymak (Norşin) ilçesinde hayvan otlatmaya gittikten sonra kendisinden haber alınmayan çobanın cesedi bulundu.

Güroymak’a (Norşin) bağlı Gedikpınar (Bîrik) köyünde hayvan otlatmaya gittikten sonra kendisinden haber alınmayan çobanın cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, dün gündüz saatlerinde Güroymak ilçesine bağlı Gedikpınar ile Taşüstü (Korxak) köyü arasındaki alanda hayvan otlatmak üzere evden çıkan Niyazi Altıntaş’tan (40) haber alınamadı. Köylülerin çevredeki araması da sonuç vermeyince Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) haber verildi.

Jandarma ve AFAD arama kurtarma ekibinin gece saatlerinde köye ulaşmasıyla birlikte Gedikpınar ile Taşüstü köyleri arasındaki dağlık alanda arama çalışması başlatıldı. Yapılan çalışma neticesinde iki köyün arasında kalan bir derede Niyazi Altıntaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Yapılan incelemede, hayvanlarını otlatırken yerin kaygan olmasına bağlı olarak yaklaşık 100 metrelik derinliğe düştüğü ve düşmeye bağlı olarak hayatını kaybettiği değerlendirilen çobanın cesedi olay yerinden alınarak otopsisi yapılmak üzere Güroymak Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.