Losev

Güroymak’ta Temiz bir Norşên için el ele kampanyası

A
a

Güroymak Belediyesi, "Temiz bir Norşên için el ele " sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.

Güroymak’ta (Norşên) İlçesi'nde belediye tarafından ilçe genelinde "Temiz bir Norşên için el ele " sloganıyla temizlik kampanyası başlatıldı. Güroymak Belediyesi önünde startı verilen kampanyaya Güroymak Belediye Eş Başkan vekili Cesim Tokay, Güroymak HDP ve DBP ilçe eş başkanları ve yöneticileri ,belediye meclis üyeleri, Güroymak(Norşên) Demokratik Eşit Özgür Yurttaş Derneği Eş Başkanı Özcan Kutdenur,Şerzan Kurt Eğitim Destek Evi öğrenci ve öğretmenleri, belediyenin tüm personelinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

Türkçe ve Kürtçe "Temiz bir Norşên için ele ele" yazılı beyaz önlükler giyilirken, belediye temizlik biriminin eşliğinde başlatılan kampanya çerçevesinde merkez başta olmak üzere ara sokaklardaki çöpler toplandı.
 
Çalışmalar sırasında halkın ve esnafın da temizlik kampanyasına yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, yurttaşlar kampanyadan duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Kısa bir konuşma yapan Demokratik Eşit Özgür Yurttaş Derneği Eş Başkanı Özcan Kutdenur, belediye ile ortaklaşa başlattıkları kampanyanın amacının temizlik alanında halkı çevreye karşı duyarlı olabilmesi için tüm halkı katacak şekilde temizlik kampanyaları düzenlediklerini ,temiz bir kent için böyle çalışmaları sürekli yinelediklerini belirterek "Halka örnek teşkil etsin diye böyle bir çalışma yaptık.Bu konuda halkımızın da hassasiyet göstermesini istiyoruz. Halkımızla el ele verip modern ve temiz bir kent oluşturabiliriz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.