Slayt Gösterisi
Losev

Güroymak’ta mahalle yollarına parkeleme çalışmaları

Videoyu Aç Güroymak’ta mahalle yollarına parkeleme çalışmaları
A
a

Güroymak Belediyesi tarafından mahalle yollarına parke taşı döşemeye devam ediyor.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalarla ilçenin çehresi değişiyor. Altyapıdan üstyapıya birçok çalışmanın aynı anda koordineli olarak yürütülüyor. 

İlçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye imkanlarını ilçe halkının hizmetine sunduklarını söyledi. İlçede altyapı ve üstyapı olmak üzere birçok alanda çalışmalar yapıldığını kaydeden Alibeyoğlu, Güroymak'ın hak ettiği konuma gelmesi için canla başla çalıştıklarını ifade etti. Alibeyoğlu, İlçemizin hak ettiği konuma gelmesi ve gerekli yatırımları alması için mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalar sayesinde ilçemiz uzun yıllar sonra adeta bir şantiye alanına dönmüş durumda. İlçemiz dört bir yanında aciliyet durumuna göre çalışmalar yürütülüyor. Projelendirilen çalışmalar bir bir hayata geçiriliyor.

Alibeyoğlu, Belediye çalışmalarımız Haydar Mahallesi 212. sokak 250 uzunluk 15 metre genişliğinde, Kümbet Mahallesi 319. Sokak 500 uzunluk 10 metre genişliğinde, Kümbet Mahallesi 214. Sokak 200 uzunluk 15 metre genişliğindeki yollarımızı bitirilerek halkımızın hizmetine sunduk Bu çalışmalar için mesai kavramı gözetmeksizin çalışma yürütüyoruz. Diğer yol çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Belediyecilik hizmetleri anlamında ilçemizin ne ihtiyacı varsa bu ihtiyaçları bir bir gidermek için çalışıyoruz. Amacımız ilçemizi hak ettiği konuma taşıyarak, halkımıza hizmetlerin en iyisini götürmektir. Bunun içinde inşallah çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.