Losev

Güroymak'ta Himaye Et Sevgi Evi Etkinlik Düzenledi

A
a

Bitlis Valiliği ile Güroymak Kaymakamlığının katkılarıyla hazırlanan proje himaye altına alınan çocuklar tarafından gösteriler düzenlendi.

Bitlis Valiliği ile Güroymak Kaymakamlığının katkılarıyla hazırlanan 'Himaye Et Merkezi'nde himaye altında olan çocuklar tarafından tiyatro, müzik ve şiir gösterilerini sergilendi.

Etkinliğe katılan misafirler çocuklar tarafından sergilenen gösterileri ilgi ile izlediler.

Vali Yurdakul: "Yollar yapabilirsiniz, köprüler yapabilirsiniz, barajlar yapabilirsiniz ama gönül köprüleri kurmadığınız müddetçe yaptığınız köprüler, barajlar hiçbir işe yaramaz. Burada kaymakamımızın önderliğinde gönül köprüleri kuruluyor. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz, gençlerimiz, kızlarımız, kadınlarımızla farkındalık oluşturacak projeler yapılıyor. Bu günde o projelerden birisinin finalinde sizlerle birlikte olduk. Hakikaten ben meslek gereği görev gereği birçok proje toplantısında bulunuyorum. Açılışlara katılıyorum ama bu gençlerimizin bu çocuklarımızın ortaya koyduğu bu performans, bu başarı, bu azim, bu gayret gerçekten hepimizi duygulandırıyor. Ben tekrar katılımlarınız için ve katkılarınız için sizlere teşekkür ederken tekrar ilçe kaymakamımızı proje ekibimizi ve burada bulunan Norşenli tüm hemşerilerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.