Losev

Güroymak Eş Başkanları Teşekkür Ziyaretlerinde

Videoyu Aç Güroymak Eş Başkanları Teşekkür Ziyaretlerinde
A
a

30 Mart Yerel Seçimlerinin iptal edilerek Haziran'a ertelenmesinin ardından Norşên'de yapılan seçimi büyük bir oy farkıyla kazanan BDP'li Güroymak Belediye eş başkanları ilçe de teşekkür ziyaretlerine başladı.

Norşên ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinin iptal edilerek 1 Haziran'a ertelenmesinin ardından ikinci defa yapılan yerel seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanan BDP 'li eş başkanlar Nazime Avras ve Mehmet Emin Özkan ilçede  teşekkkür ziyaretlerine başladı. BDP'li eş başkanlar ve beraberindeki BDP Güroymak ilçe örgütü yöneticileri ile teşekkür ziyaretlerine Erentepe ve Şentepe Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantılarıyla başladı.

Her iki mahallede düzenlenen toplantılarda konuşan eş başkanlar Norşîn'de AKP ile birleşen devletin tüm aygıtlarına rağmen  1 Haziran seçimlerini büyük bir zaferle kazandıklarını belirtti. 30 Mart günü seçimleri kazanmalarına rağmen AKP'nin baskısıyla iptal edildiğine dikkat çeken eş başkanları halkın iradesinin  1 Haziran seçimlerinde yine üstün geldiğini belirtti. BDP'li belediyeler olarak eş başkanlık sistemiyle Türkiye siyaset tarihine yeni bir boyut kazandırdıklarının altını çizen eş başkanlar, Norşîn'de de bu uygulamayla kenti inşa etmeye devam edeceklerini aktardı. BDP'li belediyeler olarak demokratik, katılımcı, kadın özgürlükçü, ekolojik ve halkçı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet üreteceklerini belirten eş başkanlar bu temelde halkında kendilerine yardım ederek belediyeyi hep beraber yönetmeyi amaçladıklarını söyledi.
Eş başkanların teşekkür ziyaretleri tüm mahallelerde alınacak olan halk toplantılarıyla sürecek.

Norşin belediye başkanı, norşin bdp belediyesi, güroymak belediyesi, güroymak belediye eş başkanları


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.