Losev

Günkırı Yeşilyurt Mahallesi Parke Çalışmaları Bitti

Videoyu Aç Günkırı Yeşilyurt Mahallesi Parke Çalışmaları Bitti
A
a

Belediye tarafından Yeşilyurt mahalle yolunda başlatılan ve çok kısa sürede bitirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının bitmesiyle birlikte mahalle yolu yepyeni bir görünüme kavuştu.

Günkırı Belediyesi tarafından Yeşilyurt mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının bitmesiyle birlikte mahallenin yolu yepyeni bir görünüme kavuştu.

Parke taşı döşeme çalışmalarının bitmesiyle birlikte daha önce mahalle sakinlerine büyük sıkıntı yaratan bozuk ve çamurlu yolun eski görüntüsünden eser kalmadı. Mahalle sakinlerinin de büyük bir memnuniyetle karşıladıkları çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Beldemizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi de bu güne kadar yapılmayan çamurlu ve tozlu mahalle yollarımızdır. Bu gün beldemizdeki bütün mahallelerimiz aynı sıkıntıyı yaşıyorlar. Göreve geldiğimizde ilk olarak belediye meclis üyelerimle birlikte bu konuyu masaya yatırdık. İlk olarak bu mahallemizden başladık ve çok kısa bir sürede bu mahallemizin yolunu tamamladık.

Her şeyden önce rahat ve temiz bir çevrede yaşamak belde sakinlerimizin en doğal haklarıdır. Bizler elimizden geldiği kadarıyla tüm mahalle yollarımızı elden geçirerek onlara temiz bir yol ve ortam sağlayacağız. Yeşilyurt mahallemizin yeni görüntüsü mahalle sakinleri kadar bizleri de sevindirmiştir. İmkanlarımız el verdiği müddetçe bu çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de sürdüreceğiz” dedi.


Günkırı Haberleri, Günkırı Yol Yapım Çalışmaları, Günkırı Parke Döşeme Çalışmaları

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.