Losev

Günkırı’nın onaylanan ilk projesi halı saha oldu

Videoyu Aç Günkırı’nın onaylanan ilk projesi halı saha oldu
A
a

Günkırı Belediyesi, sosyal ve kültürel yaşamı olumlu etkileyecek projeler kapsamında hazırlayıp sunduğu Kapalı Halı Saha ve Park Peyzaj Projesi, onay gördü.

Sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeyen Günkırı Belediyesi, yeni dönemde sosyal ve kültürel yaşamı olumlu etkileyecek projeler hazırladı.

Sosyal donatıların hiç olmadığı ve genç nüfusun yoğun yaşadığı beldedeki bu eksikliği gidermek için kapalı Halı Saha ve Park Peyzaj Projesini çizdiren belediye, bu projeleri hayata geçirmeyi hedefleyerek insanlara rahat bir ortam sağlamaya çalışıyor. Genç nüfusun yoğun olduğu ve spor tesisinin hiç olmadığı beldede bu eksikliği gidermek isteyen belediye, bu kapsamda hazırlayıp sunduğu kapalı Halı Saha ve Park Peyzaj Projesi, onay gördü.

Beldeyi enkaz durumundan kurtararak hakkettiği noktaya getireceklerini ve diğer projelerinin de ilgili bakanlıklarda onay beklediğini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Halı saha projesi ilk onay alan projemiz oldu. Projenin geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu duruma her kadar sevinsek de halkımızın asıl onay almasını beklediği proje, yol ve kanalizasyon projesidir. İnşaallah yol ve kanalizasyon projelerimizde en kısa zamanda onay alır ve bizlerde halkımızın taleplerine cevap vermiş oluruz” dedi.

‘BELDEMİZDE FUTBOLA BÜYÜK İLGİ VAR’
Geleneksel belediyeciliğin görevi içerisinde yer alan altyapı, üstyapı ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra insanların dinlenebileceği ve çeşitli aktivitelerde bulunabileceği mekanları da hayata geçirmek gerektiğini belirten ve beldenin yoğun bir genç nüfusa sahip olduğu vurgulayan Başkan Çetinsoy, “Gençlerimizin boş zamanlarını çeşitli aktivitelerde bulunarak geçirmelerini istiyoruz. Monotonlaşan günlük hayatın sıkıntısından kurtulmak için bu mekanların mutlaka hayata geçirilmesi gerekir. Beldemizde futbola büyük ilgi var. Belde sakinleri, her gün Güroymak ilçe merkezinde bulunan halı sahalara giderek bu aktivitelerini gerçekleştiriyorlar. Bu durumu göz önünde bulundurarak bu projeyi hazırladık. Bu projemizin onay görmesi herkes gibi bizleri de sevindirdi. İnşallah sıradaki diğer projelerimizde onay alır ve beldemiz hizmet konusunda rahat bir nefes alır” diye ifade etti.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.