Losev

Günkırı'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Videoyu Aç Günkırı'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor
A
a

Günkırı Belediyesi, kısa bir süre önce asfaltlama işlemlerini gerçekleştirdiği belde anayolunun her iki tarafına beton duvar örerek, yola güzel bir görünüm kazandırdı Alt ve üst yapıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Günkırı Belediyesi, 2 bin 800 metre uzunluğunda olan ve toplam bin 500 metrelik kısmını seçimlerden önce asfaltlanan beldenin anayoluna yepyeni bir çehre kazandırdı.

Alt ve üst yapıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Günkırı Belediyesi, 2 bin 800 metre uzunluğunda olan ve toplam bin 500 metrelik kısmını seçimlerden önce asfaltlanan beldenin anayoluna yepyeni bir çehre kazandırdı. Belediye, dar bütçesine rağmen belde anayolunun her iki tarafına üzerinde ışıklarında yer alacağı beton duvar örerek yola güzel bir görünüm verdi. Başlatılan çalışmayı kısa sürede tamamlayan belediye, Ramazan Bayramından sonra yolun kaldırım ve ışıklandırma işlemlerinin yanı sıra yolun kalan bin 300 metrelik kısmını da asfaltlayarak, vatandaşlara rahat ve sıkıntısız bir ulaşım kolaylığı sağlamayı hedefliyor
 
‘BELEDİYE DAR BÜTÇESİNE RAĞMEN HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR’
 
Belediyenin dar bütçesine rağmen hizmet konusunda geri adım atmayacaklarını bildiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bütün çalışmalarımızı herhangi bir yerden ödenek almadan kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bizim için öncelikli olan vatandaşlarımıza yapacağımız hizmetlerdir. Yolumuzun her iki tarafına yaptırdığımız duvar çalışmamız bitme noktasına geldi. Ramazan bayramından sonra kaldırım ve ışıklandırma çalışmamızı da bitirerek, ulaşım konusunda beldemize rahat bir nefes aldıracağız. Belediyemizin kısıtlı imkanlarına rağmen hizmetlerimizi hiçbir zaman aksatmadık. İnşaallah bayramdan kısa bir süre sonra anayolumuzun kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarını da bitirerek, yolumuzu beldemize yakışır bir hale getireceğiz” dedi. 


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.