Losev

Günkırı Belediyesi Su Dolum Tesisine Kavuştu

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi Su Dolum Tesisine Kavuştu
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belediyesi, belediye bahçesinde bulunan ve uzun yıllardır kullanılmayan sondajı gerekli onarımdan geçirerek itfaiye ve vidanjör araçları için su dolum tesisi olarak inşa etti.

Günkırı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek belediye bahçesinde su dolum tesisini inşa etti. Kendi kaynağını kullanarak belde sakinlerine hizmet sunmaya çalışan belediye, uzun yıllardır belediye bahçesinde bulunan ve kullanılmayan sondajı gerekli onarımdan geçirdikten sonra itfaiye ve vidanjör aracının suyunu buradan karşılamaya başladı. Mahalle ve ara sokakları düzenli bir şekilde sulayan ve bu su ihtiyacını gidermek için daha önce Güroymak Belediyesine ait su dolum tesisini kullanan belediye, kendi imkanıyla yeniden inşa ettiği su dolum tesisini kullanmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, "Bugüne kadar itfaiye ve vidanjör araçlarımız her gün kilometrelerce yolu giderek Güroymak Belediyesi'ne ait su dolum tesisinde gerekli suyu alıyorlardı. Bu konuda tesislerini bizlere açan Güroymak Belediye Başkanı'na ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Belediyenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak ve gerekli yakıt tasarrufunu sağlamak için belediye bahçemizde bulunan ve uzun yıllardır kullanılmayan sondajı yeniden aktifleştirerek buradan su ihtiyacımızı karşılamaya başladık. Tesisin yapımıyla birlikte personellerimiz belediyemize ait araçların yıkama işlemlerini de burada yapıyorlar" diye konuştu


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.